|
Geriausio komentatoriaus konkursas
|
| Narcizas |
parašyta 07-05-2010 18:27
|

Narys
Įstojo: 03.05.07
|
Gegužės 9-10 dienomis bus paskelbti visi nugalėtojai ir šiaip prizų gavėjai.
"I love myself better than you
I know it's wrong so what should I do?"

Paukščiukai. |
| |
|
|
| Ragana |
parašyta 08-05-2010 20:45
|

Narys
Įstojo: 07.07.07
|
Sunku buvo apsispręsti. Kadangi esu kaip velnias subjektyvi... ne paslaptis, pavargau nuo komentarų ir sau, ir kitiems, kuriuose daugelis linkę akcentuoti rašybą bei formos dalykus, pavargusi buvau vienu metu nuo visų formalumų bei temų forume apie rašybą/skyrybą ir t.t., nes tuos dalykus pastebėti lengviausia, o teisti taip pat. Man asmeniškai po mano kūriniais maloniau sulaukti įspūdžio komentarų bei pastebėjimų dėl turinio/minties, tada atrodo, kad kūrinys paskaitytas ne vien tam, kad būtų ištaisytos klaidos, bet ir tam, kad į jį, jo mintį būtų įsigilinta, daromos interpretacijos, kažkokios tęstinės mintys. Tad atidaviau savo balsą Vasarojui, nepaisant to, kad kažkokio konstruktyvumo ten kartais trūko. Pasirodė, kad ji komentavo būdama arčiausiai autoriaus kūrinio. Tai tiek.
Redagavo Ragana 08-05-2010 20:45
Astronomy to the selfish becomes astrology. ~Ralph Waldo Emerson
  |
| |
|
|
| Narcizas |
parašyta 10-05-2010 09:25
|

Narys
|
Konkursas baigėsi.
Komisijos ir vartotojų nuomonės sutapo.
1 Ragana
2 Vasarojus
3 Aloyzas Surgailis
Prizas (dovanų čekis apsiprekinti knygyne) keliaus į Panevėžį. Dar Raganai reiktų sukontaktuot su ballsu dėl smulkmenų,
Specialus prizas (keisto ballso meno pavyzdys) keliau į Aloyzo namus (o gal jau iškeliavo). Šį prizą savo nuožiūra ir mano palaiminimu įsteigė new_ballsas specialiai Aloyzui už aktyvumą viso konkurso metu. Taip pat už krūvą pateikimų, po kuriais galėjo reikštis komentatoriai. Ir šiaip. Už purtymą šios apsnūdusios svetainės.
Antrasis komentatoriaus konkursas baigėsi.
Dėkui visiems, vienaip ar kitaip, jame sudalyvavusiems.

Paukščiukai. |
| |
|
|
| Mirta |
parašyta 10-05-2010 13:21
|

Narys
Įstojo: 23.02.07
|
Sveikinimai nugalėtojams
Aš atsparus žodžiui "nesėkmė". Man pavyko ją permanyti. Vienintelė nesėkmė, kurios žmogus turi bijoti – tai ryžto praradimas siekiant užsibrėžto tikslo. — [Dž.Eliotas] |
| |
|
|
| Ragana |
parašyta 10-05-2010 14:15
|

Narys
Įstojo: 07.07.07
|
Dėkoju už įvertinimą
Mėginsim komentuot toliau.
Astronomy to the selfish becomes astrology. ~Ralph Waldo Emerson
  |
| |
|
|
| Aloyzas Surgailis |
parašyta 15-05-2010 09:09
|

Narys
Įstojo: 09.03.10
|
Neįbridau - įstūmė. Išsikapanojęs vėl kaišioju pagalius į blogai ir ne į tą pusę riedančius ratus. Nesisukančius palieku ramybėje. |
| |
|
|
| new_ballsas |
parašyta 15-05-2010 12:47
|

Administratorius
Įstojo: 09.01.07
|
Tiek sulankstėt, Aloyzai, kad nelabai supratau, ką turėjot omeny...
Carving eggs |
| |
|
|
| Aloyzas Surgailis |
parašyta 17-05-2010 11:46
|

Narys
|
Tikrai nieko blogo. |
| |
|
|
| Aloyzas Surgailis |
parašyta 04-06-2010 11:09
|

Narys
|
Oi, nenorėčiau vėl ne savo noru į kokį nors konkursą pakliūti - paskui tvirtina pusę metų ,koks aš vienpusiškas. O aš nenoriu būti nei minkštas ir kietas, nei velnias, nei dievas... ни рыба, ни мясо. Man šilta ir be etikečių. |
| |
|
|
| Mirta |
parašyta 04-06-2010 12:50
|

Narys
Įstojo: 23.02.07
|
Oi ne, mes nelaikome Jūsų vienpusišku, Aloyzai. Komentarai išsakyti buvo konkurso "rėmuose". Puikiai išmanote poeziją, jos subtilybes, esate objektyvus ir tai labai sveikintina, nes nešykštite patarimų pradedantiems ir mėgėjams, ko mums ir reikia
Aš atsparus žodžiui "nesėkmė". Man pavyko ją permanyti. Vienintelė nesėkmė, kurios žmogus turi bijoti – tai ryžto praradimas siekiant užsibrėžto tikslo. — [Dž.Eliotas] |
| |
|
|
| Aloyzas Surgailis |
parašyta 01-07-2010 08:19
|

Narys
|
Galite kaip norite priimti mano pastabas, bet koks malonumas, kai vos atsiverti
Google, o jau esi peikiamas vienpusiškumu? Aš ir nesistengiau visapusiškai pateikiamų kūrinėlių nagrinėti - kam tiek ugnies? |
| |
|
|
| Narcizas |
parašyta 03-07-2010 12:35
|

Narys
|
Prisiimu klaidą, kad finalistams neparašiau laiškų, su prašymu leisti juos registruoti į finalinį etapą.
Taip pat primenu, kad norėję nedalyvauti galėjo man bet kuriuo metu siųsti pm.
Taip pat primenu, kad nebuvo nei vieno prieštaravimo dėl komisijos sudarymo, jos darbo metodų ar sudėties.

Paukščiukai. |
| |
|