|
Abejotina kūryba
|
| IXAON |
parašyta 27-08-2009 22:08
|

Administratorius
Įstojo: 25.02.07
|
http://www.kurybingi.lt/readarticle.php?article_id=61
Radastos copy-paste iš rusiško teksto. Pilna tik rusams būdingų apokaliptinių nuotaikų, girdi, užsienis mus nugirdys, sunaikins "padirbtais vaistais' ir žemės turtus atims.
Manyčiau, tokiems ne vieta čia. Lygiai kaip didžiausiai odei prieš homoseksualus. Man pačiam jie koktūs, jai šlykštysi Dievas - tačiau LR įstatymai šiuo klausimu mąsto kitaip.
Žodžiu - atsargiau su jos kūryba, kas tikrinsite. Geriau nepraleisti 1 naujienos, nei praleidus - susilaukti teisėsaugos dėmesio.
Redagavo new_ballsas 06-09-2009 10:49
Gimiau Lietuvoje
Dievinu Adomą Mickevičių
Nekenčiu blogio |
| |
|
|
| new_ballsas |
parašyta 27-08-2009 23:04
|

Administratorius
Įstojo: 09.01.07
|
Jep, yra darbų, dėl kurių diskutavo administracija praleisti ar ne praleisti... Vis dėlto, svetainės taisyklėse parašyta, kitų puslapių praktika taip pat (bent jau kiek aš žinau), leidžia atsakomybę prisiimti (iš adminų pusės žiūrint - suversti konflikto atveju) informaciją pateikusiam vartotojui. Betkokiu atveju, prieš nemalonumus su teisėsauga turi ateiti raštiškas pasiūlymas (kaip mano seniai buvusiu atveju ne man ) be teismų taikiai susitarti ištrinant netinkamą turinį iš svetainės, ką mes net negalvodami ir padarysime, o tokiu atveju vartotojas gaus įspėjimą, gal net ir baną.
Redagavo new_ballsas 27-08-2009 23:07
Carving eggs |
| |
|
|
| IXAON |
parašyta 28-08-2009 13:43
|

Administratorius
|
Tai gal susitariam ateityje tokio pobūdžio dalykų - nepraleisti? Bus lengviau ir paprasčiau. Jei kas, ant manęs galima viską suversti
Gimiau Lietuvoje
Dievinu Adomą Mickevičių
Nekenčiu blogio |
| |
|
|
| new_ballsas |
parašyta 28-08-2009 16:04
|

Administratorius
Įstojo: 09.01.07
|
Ok, bus matyt
Carving eggs |
| |
|
|
| Ragana |
parašyta 28-08-2009 21:12
|

Narys
Įstojo: 07.07.07
|
Hm. Svetainėje norėtųsi matyti straipsnius, susijusius su kultūra, o ne tokius, kur egzistuoja labai radikalios žmonių nuomonės ir galimos aršios diskusijos. O kai tie įdedami straipsniai dar be galo šališki ir ignoruojantys kitą aptariamos temos pusę... kam to reikia? Svetainės tai tikrai nepuošia. Pritariu atidesniam tekstų praleidinėjimui (nes, kaip matau, iš tos serijos dar vienas "perliukas" straipsnių skiltyje neseniai išdygo...) |
| |
|
|
| Narcizas |
parašyta 29-08-2009 00:07
|

Narys
Įstojo: 03.05.07
|
Prie tos pačios temos. Vadinkim viską tikrais vardais. Du vartotojo Radasta straipsniai man ryškiai kertasi su šios svetainės taisyklėm.
"I love myself better than you
I know it's wrong so what should I do?"

Paukščiukai. |
| |
|
|
| Apytiksliai |
parašyta 01-09-2009 21:04
|

Narys
Įstojo: 04.04.07
|
aš šiaip irgi prieš politinius ir kategoriškus straipsnius.
Aš buvau Stirna.
Dabar medžioju karališkus kiškius.
O gal kiškių Karalių. |
| |
|
|
| migla |
parašyta 05-09-2009 22:49
|
Narys
Įstojo: 03.09.09
|
Atsiprašau,kad mano kurinys buvo su klaidom,kurias administratorius new ballsas ištaise.Mano klaviatura nepritaikyta rašyt lietuviškai...Bet prižadu ateity isigyt klaviatura,kur bus galima ir lietuviu kalba rašyt.Esumaloniai nustebinta ir dekindga new ballsui |
| |
|
|
| migla |
parašyta 05-09-2009 22:55
|
Narys
Įstojo: 03.09.09
|
Atsiprašau,kad mano kurinys buvo su klaidom,kurias administratorius new ballsas ištaise.Mano klaviatura nepritaikyta rašyt lietuviškai...Bet prižadu ateity isigyt klaviatura,kur bus galima ir lietuviu kalba rašyt.Esumaloniai nustebinta ir dekindga new ballsui |
| |
|
|
| IXAON |
parašyta 12-10-2009 10:54
|

Administratorius
|
Prašymas visiems mūsų autoriams:
aš suvokiu, kad visus sukrėtė Kaune įvykusi drama. Suprantu pilietišką mūsų autorių poziciją, kuri yra ir visuomenės pozicija. Puikiai suprantu priekaištus teisėsaugai - panašius priekaištus išsakė ir Jos Ekscelencija Prezidentė šiandien, spalio 12 d.
Tačiau liesti šią jautrią, o kartu kruviną temą - nereikėtų. Vieną kūrinį, aprašantį sysalus ir teisėsaugą, teko ištrinti. Pedofilija yra baudžiamosios teisės, ne kūrybos objektas. Juolab svetainėje yra ir 18 nesulaukusių asmenų.
Todėl prašau neteikti tokio pobūdžio tekstų - šiaip ar taip, tokius trinsiu.
Gimiau Lietuvoje
Dievinu Adomą Mickevičių
Nekenčiu blogio |
| |
|